Gitaarorkest Bagenko

voor volwassenen
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Startdatum
18-9-2019
Lestijd
20:00 - 21:30 (90 min)
Prijs
€ 339,00
Locatie
Docent
Code
10531
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Is deel uitmaken van een muzikaal gezelschap iets wat je al heel lang wil, maar nog steeds niet hebt gedaan? En heb je het liefst een gitaar in je handen? Sluit je dan aan bij Gitaarorkest Bagenko!

Gitaarorkest Bagenko bestaat uit circa 12 volwassen gitaristen onder leiding van Joost van de Laar. Het repertoire is erg breed, van klassiek tot pop.

Facebookpagina Bagenko

Lees meer

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.