Accordeonles 55+

voor beginnende accordeonisten
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Duur
30 lessen
Gestart op
25-9-2018
Prijs
€ 180,00
Locatie
Code
10529
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Accordeon spelen is een beetje toveren met muziek. Het instrument is vooral bekend uit de volksmuziek, maar klinkt ook erg goed in jazz, pop en klassieke muziek. Ontdek de magie van de accordeon.

De accordeon is bekend dankzij de tango, klezmer, zigeunermuziek, het chanson en het levenslied. Maar ook voor jazz, pop en klassiek leent het instrument zich wonderlijk goed.

Alleen of samen met de andere cursisten leer je in een goede, ontspannen sfeer accordeon spelen. Zo ontdek je de mogelijkheden van het instrument en van jezelf.

 

Lees meer

In de lessen zorgt de docent altijd voor een juiste afwisseling tussen het technisch leren spelen op het instrument en gezellig samenspel.

In groepslessen leer je niet alleen van je eigen spel, maar ook van elkaars ontwikkeling en inbreng. Bovendien kijkt de docent naar je persoonlijke ontwikkeling en geeft dus per cursist les op maat.

Aanvullende informatie:

  • Ervaring is niet vereist om te kunnen starten met deze cursus.
  • Je kan deze cursus zowel individueel als in groepsvorm (2 tot 10 deelnemers) volgen. Hoe meer cursisten, hoe langer de groeples duurt.
  • De lestijd wordt na inschrijving in overleg vastgesteld.
  • TIP! Voor een schappelijke prijs kun je een instrument huren bij CKE of een partner. Wil je hier meer over weten, vraag dan bij de balie naar de folder 'Huur instrumenten'.