Bigband Groove Connexion

voor gevorderde muzikanten vanaf B-niveau
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Startdatum
10-9-2019
Lestijd
20:15 - 21:45 (90 min)
Locatie
Docent
Code
10524
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Groove Connexion is de bigband van CKE. Het repertoire bestaat uit jazz, latin, funk en pop. Groove Connexxion treedt vaak op in Eindhoven.

Heb je niveau B/C (ongeveer 6 jaar speelervaring) en wil je in deze band spelen? Schrijf je dan in en vermeld bij opmerkingen welk instrument je speelt. Dirigent Danny Cuypers zal daarna contact met je opnemen.

Lees meer

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.


Foto: Marie Louise Gast