Samenspel voor beginnende saxofonisten

speel al na een paar maanden les samen met andere saxofonisten
Leeftijd
Jongeren, Volwassenen
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Gestart op
10-9-2018
Lestijd
20:55 - 21:55 (60 min)
Prijs
€ 180,00
Locatie
Docent
Code
10523
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Als je samen wilt spelen met andere saxofonisten, moet je vaak al best veel kunnen. Maar in dit ensemble kun je al meespelen zodra je een paar maanden les hebt gehad. Wel zo leuk!

Want was is nou leuker dan samenspelen met andere saxofonisten? Inspireer elkaar en creëer samen een muzikaal hoogstandje!

Lees meer

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.