Wereldmuziekorkest

kleurrijk samenspel voor volwassenen
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Avond
Duur
36 lessen
Gestart op
4-9-2018
Lestijd
20:00 - 21:15 (75 min)
Prijs
€ 180,00
Locatie
Docent
Code
10519
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Vanuit een brede kijk op muziek leer je volksmuziek spelen. Uit het hoofd, improviserend en met z'n allen!

Ook al klinkt volksmuziek in elk land anders, het is samenspel bij uitstek. Accordeon, trekharmonica, cello, viool, panfluit, dwarsfluit: beoefenaars van al deze instrumenten vinden hun plek in de groep. En ook instrumenten zoals sopraansax, basklarinet, euphonium, klarinet en piano dragen hun steentje bij aan het ensemble.

Lees meer

Wat is leuker dan samen spelen en met z'n allen het concert voorbereiden? Je leert uit het hoofd spelen én improviseren. Dat betekent hard werken en tegelijkertijd veel plezier hebben. Met een goede dynamiek en sfeer in de groep wordt toegewerkt naar diverse optredens in en buiten CKE.

Heb je een redelijk tot goede instrumentbeheersing? Ga dan mee op deze fascinerende muziekreis. Want, wat is nou inspirerender dan muziek van allerlei kanten benaderen?

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.