Strijkorkest040

voor jonge strijkers vanaf A-niveau
Leeftijd
Jongeren, Kinderen
Dag
Maandag
Duur
30 lessen
Startdatum
6-9-2019
Prijs
€ 186,00
Locatie
Code
10510
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Wat is leuker dan in een kleurrijk orkest met elkaar samenspelen? Strijkorkest040 bestaat uit jonge strijkers van CKE en van privédocenten uit Eindhoven en omgeving.

Je leert heel veel nieuwe dingen, het is gezellig en je wordt er enorm handig van. Een paar keer per jaar treden we op, binnen de muziekschool en daarbuiten. Zo spelen we bijvoorbeeld elk jaar in juni bij de TU/e tijdens een druk bezocht familieconcert in samenwerking met Symfonieorkest Eindhoven.

Vanaf circa A-niveau ben je welkom. Leerlingen van CKE worden door hun docenten geselecteerd. Leerlingen van daarbuiten zijn van harte welkom om een proefperiode te komen meespelen, om te kijken of het van beide kanten bevalt.

Lees meer

Deelname aan Strijkorkest040 is gratis als je lid bent van de CKE-muziekschool. Voor niet-CKE-leerlingen geldt het tarief voor samenspel in grote bezetting.

Naast de wekelijkse repetities is er 2 tot 3 keer per jaar een repetitiedag.Kick-off weekend
Strijkorkest040 begint het schooljaar met een kick-off weekend waarin we samen beginnen aan nieuwe muziekstukken. Daarnaast is er ook een leuke workshop (verrassing!), tijd om elkaar te leren kennen, spelletjes te doen en een hoop gezelligheid.

→ Strijkorkest040 op Facebook

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.