Dwarsfluitensemble

voor dwarsfluitisten vanaf C-niveau
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Startdatum
4-9-2019
Lestijd
20:10 - 21:10 (60 min)
Prijs
Locatie
Docent
Code
10503
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Lekker fluiten vanuit je hart in het dwarsfluitensemble, wil jij dat ook?

In het blazersensemble voor dwarsfluit heerst een gezellige werksfeer. Er wordt gekeken naar de persoonlijke voorkeur en kwaliteiten van iedere leerling, terwijl je je een gezonde fluittechniek eigen maakt. Improvisatie - het spelen van je eigen muziek, het spelen vanuit je hart heeft vanaf het begin prioriteit.

De docent werkt samen met jou naar het eerste liedje toe, de eerste keer samenspelen met anderen, het spelen in een orkest. In alle lessen staat de leerling centraal: de lessen worden op maat gegeven. Er wordt gewerkt in een gezellige sfeer, want ons doel is: jou op je gemak laten voelen.

Lees meer

Wat hoor ik de ander doen? Wanneer moet ik spelen? Hoe hard of zacht moet ik spelen? Dat er een prettige groepsdynamiek is, versterkt het aanleren van je vaardigheden.

Aan het dwarsfluitensemble kunnen 6 tot 12 personen deelnemen.

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.