Blokfluitensemble

voor blokfluitisten vanaf B-niveau
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
15 lessen
Lestijd
19:15 - 20:15 (60 min)
Locatie
Docent
Code
10501
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Meedoen aan het blokfluitensemble? Da’s genieten geblazen!

In dit ensemble speel je samen met andere blokfluitisten. Mooi spelen, zuiverheid en de verschillende stijlen spelen worden je aangereikt. Heerlijk om dat vervolgens op het podium te laten horen!

Met veel kennis en enthousiasme werkt de docent met de groep toe naar een muzikaal spelend ensemble waarin aandacht is voor stijl, zuiverheid, het echte samenspel én het sociale aspect.

Lees meer

In de lessen ontwikkel je je kennis van de uitvoeringspraktijk van de blokfluit en je ervaart hoeveel plezier het geeft om samen met veel muzikanten te spelen. Je ontmoet elkaar in een prettige groepsdynamiek. In het blokfluitensemble is het dan ook echt gezellig.

Aan het blokfluitensemble kunnen 8 tot 15 personen deelnemen.

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.