Accordeonensemble

voor gevorderde accordeonisten
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Startdatum
4-9-2019
Lestijd
19:40 - 20:40 (60 min)
Prijs
Locatie
Docent
Code
10500
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Samenspelen is zó leuk! Zeker in een ensemble met alleen accordeons. Samen laat je de ziel van de muziek klinken.

Een cursus voor volwassen cursisten die het accordeon spelen al redelijk tot goed beheersen. Met de accordeon tover je met klanken en leg je de ziel van muziek bloot. Doordat de docent in dit ensemble alleen met accordeonisten werkt, is er veel mogelijk in variatie en dynamiek. Ontdek met de andere cursisten hoe iedere stem belangrijk is en hoe jullie samen het geheel vormen. In het ensemble inspireer je elkaar en ervaar je hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Lees meer

De docent zorgt in de lessen voor de juiste balans tussen hard werken en gezellig samenspel. Elk jaar geeft het ensemble een aantal concerten, zowel binnen als buiten CKE. Kom erbij en leer nog beter accordeon spelen.

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.