Instapcursus Toverhobo

voor kinderen die nog te jong zijn voor de echte hobo
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Duur
10 lessen
Prijs
€ 155,00
Locatie
Docent
Code
10411
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Als je een muziekinstrument wil gaan spelen, dan is dat een hele stap. Een instapcursus biedt uitkomst. Je start in de tweede helft van het seizoen met 10 lessen tegen een gunstig tarief. Als het je bevalt, kun je daarna starten met doorlopende muzieklessen.

Voor kinderen en hun ouders is het een hele stap om meteen voor een heel jaar muziekles te nemen en dan ook nog een instrument te huren of aan te schaffen. Want vaak is nog onduidelijk of dit écht is wat je wilt en je weet ook nog niet of je het wel zult volhouden. Maar je hebt wél veel zin en de nieuwsgierigheid is groot...

Lees meer

In deze instapcursus ervaar je hoe het is om hoboles te krijgen én hoe het is om thuis te oefenen. De docent draagt met veel enthousiasme en passie de liefde voor muziek en het plezier van samenspel aan je over.

Die docent wil maar één ding: dat je zin krijgt om muziek te gaan maken. Muziek verbindt, enthousiasmeert, troost, maakt blij, geeft energie, maakt je stil. Muziek reikt zo veel verder dan woorden.

Je leert in een paar lessen al echt een stuk spelen. Je komt er dan ook al snel achter of hobo bij je past. Bovendien ervaar je hoe het is om samen les te hebben. Als je besluit om door te gaan, kom je namelijk bijna altijd terecht in een groepsles.

Over de Toverhobo
De firma Rigoutat heeft een hobo ontworpen die voldoet aan alle voorwaarden die belangrijk zijn voor jonge hoboïsten vanaf ongeveer 7 jaar. De hobo is gemaakt van ebbenhout, heeft drie kleppen en is licht in gewicht. De klank is uitstekend en het instrument blaast gemakkelijk aan. De gaten voor de vingers hebben openstaande kanten zodat ze goed voelbaar zijn.

De Toverhobo is uitermate geschikt om kinderen kennis te laten maken met de hobo en is een mooie tussenstap op weg naar lessen op een volwaardige hobo met een compleet mechaniek.

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit 2 tot 12 leerlingen. Hoe meer leerlingen, hoe langer de les duurt.
  • De minimale (advies)leeftijd voor de Toverhobo is 7 jaar. Vanaf 9 jaar kun je les nemen op de 'gewone' hobo.
  • De lesdag en lestijd worden na inschrijving in overleg vastgesteld.
  • De cursusprijs is incl. de huur van het instrument.
  • Rieten à € 15 zijn los verkrijgbaar bij de docent.