Instapcursus zang (klassiek)

ontdek in 10 lessen of zingen bij je past
Leeftijd
Jongeren, Kinderen
Duur
10 lessen
Prijs
€ 128,00
Locatie
Code
10387
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Wil je een muziekinstrument gaan spelen of zangles nemen, dan is dat een hele stap. Een instapcursus biedt uitkomst. Je start in de tweede helft van het seizoen met 10 lessen tegen een gunstig tarief. Als het je bevalt, kun je daarna starten met doorlopende muzieklessen.

Voor kinderen en hun ouders is het een hele stap om meteen voor een heel jaar muziekles te nemen. Want vaak is nog onduidelijk of dit écht is wat je wilt en je weet ook nog niet of je het wel zult volhouden. Maar je hebt wél veel zin en de nieuwsgierigheid is groot...

Lees meer

In deze instapcursus ervaar je hoe het is om jouw stem als instrument te gebruiken, hoe het is om muziekles te krijgen én hoe het is om thuis te oefenen. De docent draagt met veel enthousiasme en passie de liefde voor muziek en het plezier van samen zingen aan je over.

Die docent wil maar één ding: dat je zin krijgt om muziek te gaan maken. Muziek verbindt, enthousiasmeert, troost, maakt blij, geeft energie, maakt je stil. Muziek reikt zo veel verder dan woorden.

Al na een paar lessen ontdek je of zangles bij je past. Bovendien ervaar je hoe het is om samen les te hebben. Als je besluit om door te gaan, kom je namelijk bijna altijd terecht in een groepsles.

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit 2 tot 12 leerlingen. Hoe meer leerlingen, hoe langer de les duurt.
  • De minimale (advies)leeftijd voor zangles is 7 jaar.
  • De lesdag en lestijd worden na inschrijving in overleg vastgesteld.