Instapcursus keyboard Meerhoven

ontdek in 10 lessen of dit instrument bij je past
Leeftijd
Jongeren, Kinderen
Duur
10 lessen
Start
na 14 januari 2019
Prijs
€ 150,00
Locatie
Docent
Code
10355
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Wil je een muziekinstrument gaan spelen, dan is dat een hele stap. Een instapcursus biedt uitkomst. Je start in de tweede helft van het seizoen met 10 lessen tegen een gunstig tarief. Als het je bevalt, kun je daarna starten met doorlopende muzieklessen.

Voor kinderen en hun ouders is het een hele stap om meteen voor een heel jaar muziekles te nemen en dan ook nog een instrument te huren of aan te schaffen. Vaak is nog onduidelijk of dit écht is wat je wilt en je weet ook nog niet of je het wel zult volhouden. Maar je hebt wél veel zin en de nieuwsgierigheid is groot...

Lees meer

In deze instapcursus ervaar je hoe het is om keyboardles te krijgen én hoe het is om thuis te oefenen. De docent draagt met veel enthousiasme en passie de liefde voor muziek en het plezier van samenspel aan je over.

Die docent wil maar één ding: dat je zin krijgt om muziek te gaan maken. Van muziek maken word je blij en je krijgt er energie van!

Je leert in een paar lessen al leuke liedjes spelen en komt er dan ook snel achter of keyboard bij je past. Bovendien ervaar je hoe het is om samen les te hebben. 

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit 2 tot 12 leerlingen. Hoe meer leerlingen, hoe langer de les duurt.
  • De minimale (advies)leeftijd voor keyboard is 6 jaar.
  • De lesdag en lestijd worden na inschrijving in overleg vastgesteld.
  • Als je nog geen keyboard wilt kopen, kan je er eentje huren bij het Keyboard-Centrum in Eindhoven.