Muziekatelier Centrum (7 t/m 9 jaar)

ontdek verschillende soorten muziekinstrumenten in één cursus!
Leeftijd
Kinderen
Dag
Maandag
Dagdeel
Middag
Duur
10 lessen
Gestart op
16-9-2019
Lestijd
16:20 - 17:20 (60 min)
Prijs
€ 154,00
Materiaal
€ 4,00
Locatie
Docent
Code
10016
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Wil je iets met muziek gaan doen, maar weet je nog niet wat? Kom dan naar het Muziekatelier. CKE helpt je kiezen.   

Als je een instrument vasthoudt en hoort hoe het kan klinken, voel je vaak al heel snel of je zin hebt om het te leren bespelen. In het Muziekatelier maak je elke week kennis met een ander muziekinstrument. Je luistert naar muziek, gaat zelf zingen en je leert spelenderwijs noten lezen en ritmes gebruiken.

Lees meer

Ook leer je een paar liedjes die later in een voorstelling te horen en te zingen zijn. Aan het einde van de cursus krijg je een proefles op het instrument van jouw keuze. 

De docenten zijn enthousiast en gepassioneerd en willen maar één ding: dat je zin krijgt om een instrument te gaan spelen. Ze hebben veel ervaring en liefde voor muziek en dragen dat graag aan je over. Ook kennen zij het kippenvel dat je krijgt als je samenspeelt. Dát willen ze uiteindelijk ook voor hun leerlingen.