Muziek en beweging (groep 1 t/m 3)

van luisteren tot spelen en van bewegen tot zingen
Leeftijd
Kinderen, Volwassenen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Middag
Duur
13 lessen
Gestart op
11-9-2018
Lestijd
13:30 - 14:15 (45 min)
Prijs
€ 96,00
Locatie
Docent
Code
10010
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Luisteren, bewegen, zingen, spelen: alles komt spelenderwijs aan bod in deze cursus. De lessen zijn erop gericht de muzikale belevingswereld van kinderen te vergroten.

Deze cursus is bedoeld voor kleuters in groep 1, 2 of 3 samen met een ouder of verzorger. De seizoenen, sprookjes of dieren zijn voorbeelden van de thema’s bij de lessen. Rondom zo’n thema komen de basisprincipes van muziek voorbij. Denk bijvoorbeeld aan hard-zacht, langzaam-snel en hoog-laag.

Lees meer

Plezier en het vergroten van de muzikale belevingswereld staan centraal. De kinderen ontdekken in een groep van 7 tot 11 leerlingen verschillende instrumenten, leren eenvoudige ritmes spelen en doen luisterconcentratiespelletjes. Zo leren ze steeds iets meer over muziek. Door liedjes te zingen wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling van de stem en daarnaast bewegen de kinderen veel in de lessen.

De inhoud van de lessen wordt zorgvuldig afgestemd op de ontwikkelingsfase van de kinderen.