Studiofotografie

drie avonden lang aan de slag met studiotechniek
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Avond
Duur
3 lessen
Startdatum
6-5-2020
Lestijd
19:30 - 22:30 (180 min)
Prijs
€ 167,00
Materiaal
€ 5,00
Locatie
Docent
Code
54127
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Een compacte (thuis)fotostudio is al lang niet meer onbereikbaar. Met eenvoudige en betaalbare middelen kun je vaak in een relatief kleine ruimte mooie portretten of productfoto’s maken. Daglichtlampen zijn goed betaalbaar, een stuk stof van de markt is een prima achtergronddoek en een klein producttentje levert al snel professionele resultaten op.

Fotograferen met professionele flitsers in een grote fotostudio is een heel andere wereld! Hoewel ook dat niet onbereikbaar hoeft te zijn trouwens.

In deze 3-delige workshop ga je onder begeleiding van een ervaren docent aan de slag met studioflitsers. We gaan het hebben over de mogelijkheden en onmogelijkheden, het handmatig instellen van de camera, lichtmeten, lichtvormers, de eigenschappen van licht en diverse lichtopstellingen. Kortom, alles wat komt kijken bij het werken met een flitsinstallatie.

Dot betekent niet dat dit een erg technische en theoretische workshop wordt; we gaan vooral ook veel oefenen. Op de laatste workshopavond gaan we het geleerde in de praktijk brengen tijdens een heuse modelsessie met dans- en theaterleerlingen van CKE.

Lees meer

Aanvullende informatie:

  • De workshop bestaat uit drie lesavonden: woensdag 8, 15 en 22 mei 2019.
  • Er is plaats voor 6-8 deelnemers.
  • Voor deze workshop heb je een spiegelreflexcamera nodig, of op zijn minst een compact- of systeemcamera die volledig handmatig in te stellen is én die voorzien is van een aansluiting voor een flitskabel/synchronisatiekabel (controleer eventueel je handleiding).