Starten met een strijkinstrument

module voor ouders van kinderen die starten met een strijkinstrument
Leeftijd
Volwassenen
Duur
2 lessen
Start
september 2018
Locatie
Docent
Code
12179
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Een strijkinstrument vergt wel wat inzet en doorzettingsvermogen. Hoe kun je je kind hierbij helpen? Wat zijn goede tips en trucs? Hoe houd je (samen) studeren leuk?

In deze bijeenkomsten hoor je alle ins en outs en is er volop gelegenheid tot vragen stellen. Hoewel de module bedoeld is voor ouders van beginners, zijn ook ouders van kinderen die al een tijdje spelen van harte welkom.

Deze module start in september en januari en zal plaatsvinden op dinsdag- of woensdagavond van 18.45 tot 19.30 uur. Startdatums n.n.b.

Lees meer

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen. Deze module kost € [nnb] voor niet-leerlingen van CKE.