dinsdag 20 november t/m zaterdag 22 december 2018

Verkoopexpo cursisten en docenten

de leukste cadeautjes voor de feestdagen gemaakt door onze cursisten en docenten beeldende kunst

Traditiegetrouw organiseert de afdeling beeldende kunst van CKE tegen het einde van het jaar een verkoopexpositie waarbij cursisten en docenten in de gelegenheid worden gesteld hun eigen werk tentoon te stellen voor de verkoop. Voor bezoekers een uitgelezen kans om in aanloop naar de feestdagen een uniek en handgemaakt cadeau te vinden.

Van dinsdag 20 november tot en met vrijdag 22 december is het werk in de gangen en de vitrine op de begane grond te bezichtigen tijdens openingsuren van het gebouw. Heb je iets leuks gevonden wat je wil kopen, dan kun je de maker via e-mail benaderen en afspraken maken over de betaling en overdracht. In geval van verkoop mag werk voortijdig uit de expositie worden gehaald; er hoeft niet te worden gewacht tot aan het einde van de tentoonstelling.

Informatie voor exposanten
Ben je cursist of docent en wil je meedoen met de verkoopexpositie? Lees onderstaande informatie dan goed door:

  • Je kunt één of meerdere werkstukken inleveren voor de expositie. Geef bij elk werkstuk goed en duidelijk de volgende gegevens mee: je naam, de prijs, je e-mailadres, materiaal- en techniekgegevens en eventueel de titel van het werkstuk. Als deze informatie incompleet of onleesbaar is, kan het betekenen dat het werk niet wordt geëxposeerd.
  • Lever tweedimensionaal werk ingelijst, met goede ophangmogelijkheden en schoon in. Is de lijst niet bij de verkoop inbegrepen, geef dat dan duidelijk aan. Anders is de prijs inclusief.
  • Werkstukken kunnen vanaf maandag 12 november worden ingeleverd bij CKE. Informatie daarover krijg je van de docent in de les.
  • Heb je nog vragen? Mail dan naar: chantal.ruijgrok@cke.nl.
Deel dit met je vrienden via: