zondag 3 november 2019

Swaying voices!

Popkoor Sway en Brand New Voices

Op zondag 3 november geven Popkoor Sway uit Eindhoven en Popkoor Brand New Voices uit Helmond een gezamenlijk concert bij CKE.

Popkoor Sway
Sway is een popkoor uit Eindhoven. Deze formatie van 22 zangers en zangeressen wordt bijgestaan door een 5-koppige band. De groep staat al meer dan 10 jaar onder leiding van Gerard de Graaf, die ook pianodocent is bij CKE. Vrijwel alle nummers die Sway ten gehore brengt, zijn arrangementen van Gerards hand. Dit samen met de band geeft Sway een eigen stijl en sound. Het repertoire omvat gevarieerde popmuziek van de afgelopen 40 jaar.

Brand New Voices
Brand New Voices is een popkoor uit Brandenvoort, Helmond. Dit koor staat sinds ruim een jaar ook onder leiding van Gerard de Graaf. De groep telt ruim veertig enthousiaste en swingende zangliefhebbers. Ze zingen nummers van Bløf, Sheppard, Abba, Boudewijn de Groot, Justin Timberlake, Pink, Queen, Guus Meeuwis, Krezip, Robbie Williams, The Common Linnets, Simon & Garfunkel, Twarres en vele anderen.

Bezoekersinformatie
Het concert vindt plaats in de concertzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. Aanvang 14.00 uur, einde ca. 16.15 uur. Entreekaarten kosten € 5 en zijn vooraf bij de koren te reserveren via contact@popkoor-sway.nl of info@popkoorbrandnewvoices.nl. Er is ook kaartverkoop aan de deur, maar op is op.

Consumpties
Om de wachttijd minimaal te houden, kan in de pauze bij de bar kan uitsluitend met consumptiemunten betaald worden. Deze zijn voorafgaand aan het concert te koop bij de kassa. Voor en na het concert kan aan de bar ook met pin betaald worden.

Deel dit met je vrienden via: