zaterdag 24 november 2018

Saturnoon Music Café

Muziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een bijzonder muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café.

Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur. De programmering bestaat uit:

  • Het koor van het van Maerlant Lyceum, bestaande uit eerstejaars leerlingen onder leiding van muziekdocent Martijn Verberne. Zij brengen enkele prachtige meerstemmige hits ten gehore.
  • Haystack Rock, een bluesrock coverband. De bandleden hebben jarenlange ervaring in verschillende Eindhovense bandjes en hebben in wisselende samenstellingen ook met elkaar gespeeld. Wat ze doen is muziek maken, vooral voor hun plezier maar met veel passie.
  • De Eindhovense coverband Where the Light is.
  • ...in de programmering is nog plaats voor één (cover)band of singer-songwriter. Interesse? Neem contact op met Sandra van Gerwen via de contactgegevens hieronder.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Optreden?
Wil jij zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl

foto: José Monhemius

Deel dit met je vrienden via: