zaterdag 23 juni 2018

Saturnoon Music Café

muziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een bijzonder muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café.

Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en omvat de volgende optredens:

Hilde Jonkers is de front lady van de band The Klank en in die hoedanigheid trad ze al eens op in Saturnoon Music Café. Dat smaakte naar meer en daarom komt ze nu solo, waarbij ze zichzelf op gitaar begeleidt.

Daarna is het de beurt aan WiDo, een groep van negen muzikanten uit de buurt van het Witte Dorp. De bezetting is piano, drum, bas, altsaxofoon, tenorsaxofoon, trombone en drie zangers. Het niveau is volgens henzelf is niet hoog - ze repeteren eenmaal per twee weken - maar aan enthousiasme geen gebrek!

One Hoop is een jazzband van CKE onder leiding van Rinus Raaijmakers. De band brengt zeer toegankelijke jazzmuziek.

We sluiten deze allerlaatste editie van het seizoen af met de vijfkoppige band No Keys - met twee keer gitaar, bas, drums en zangeres. No Keys speelt covers, soms in een eigen jasje. De stijl varieert, maar zit vooral in de pophoek (denk aan Pink, Paramore, Walk the Moon) en rock (Queens of the Stone Age, Republica, Anouk).

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Optreden?
Zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Dat kan! Neem contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nl of 040-2163263.


foto: José Monhemius

Deel dit met je vrienden via: