zaterdag 12 mei 2018

Saturnoon Music Café

muziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een bijzonder muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café.

Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en omvat de volgende optredens:

We starten met de zeer getalenteerde musici Robert Visser en Zhengqiu Chen. Zij studeren aan het conservatorium van Maastricht en doen dit jaar beide eindexamen. Ze spelen in een half uur een combinatieprogramma van beide examens met een jazzy feel.

Gospelkoor Reflection onder leiding van Tanja Even is nog maar kort bij elkaar, maar brengt nu al prachtige meerstemmige diverse gospelsongs ten gehore. Het koor wordt begeleid door een swingend combo.

Saturnoon Music Café wordt afgesloten door Moina. Dit dreampopbandje uit Deurne speelt voornamelijk eigen, Engelstalige nummers en op verzoek spelen ze ook wel eens covers. De muziek is te omschrijven als dromerig, een tikkeltje alternatief, luistermuziek, melancholisch, soms met een knipoog. Moina bestaat uit Mark van Meijel (gitaar), Carla Ham (harmonium en zang) en Marleen Mensink (zang, gitaar en kleine percussie).

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Optreden?
Zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Dat kan! Neem contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nl of 040-2163263.


foto: José Monhemius

Deel dit met je vrienden via: