zaterdag 18 april 2020

*geannuleerd* Saturnoon Music Café

livemuziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

Als gevolg van de maatregelen rondom het corona-virus is dit concert helaas geannuleerd.
Heeft u al een kaartje gekocht of zich aangemeld, dan ontvangt u nog nadere informatie hierover. Bewaar in ieder geval uw kaartje(s) goed!

 

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een laagdrempelig muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café. Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en omvat de volgende optredens:

 • Hetty (zang) en Mario (gitaar)
  Het repertoire van dit duo bestaat onder andere uit songs van Amy Winehouse, Fleetwood Mac, Janis Joplin, Joni Mitchell, Nina Simone, Eartha Kitt en Linda Ronstadt, met als kers op de taart blues van Etta James.
 • Take6
  Heerlijk Eindhovens jazzbandje, met voor het eerst een nieuwe drummer.
 • Als je in de buurtband
  Deze 7-koppige formatie uit het Witte Dorp speelt nummers van Walk on by tot Take the A Train.
 • A-Fifty
  De gitarist van coverband A-Fifty overleed helaas enkele maanden geleden. Vandaag doen ze een akoestisch - wel versterkt, met cajon in plaats van drumstel - afscheidsoptreden ter ere van hem.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Ook op het podium?
Ben je singer-songwriter, speel je in een band of zing je in een zanggroep en wil je zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl.

Deel dit met je vrienden via: