zaterdag 7 maart 2020

Saturnoon Music Café

livemuziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een laagdrempelig muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café. Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur. De programmering bestaat uit:

  • Japser Gevers is singer-songwriter en gitarist. Hij volgt lessen bij Anneloes van Hout in Waalre.
  • De Eindhovense formatie Small mountain sofa heeft met een repertoire ergens tussen pop en indie-folk een geheel eigen geluid. De eigen nummers zijn qua arrangement en instrumentatie telkens een verrassing. Naast gitaar, bas en toetsen maakt de band ook gebruik van glockenspiel, marimba en accordeon.

  • Black hole sun (en Facebook) is een obscure, ervaren band met een geheel eigen geluid wat zich het best laat omschrijven als een mix van 70's en 80's psychedelische, space- en gitaarrock. Geen snoeiharde metal maar melodieus, soms stevig en dromerig en soms dreigend.
  • Zand (en Facebook) is een Eindhovense coverband die al heel wat jaren samen muziek maakt.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Ook op het podium?
Ben je singer-songwriter, speel je in een band of zing je in een zanggroep en wil je zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl.

Deel dit met je vrienden via: