zondag 25 februari 2018

Jong muziektalent in Herman van Veen Arts Center

kamermuziekconcert op unieke locatie

Muziektalenten van CKE spelen op zondag 25 februari een kamermuziekconcert in het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz in Soest.

In het Herman van Veen Arts Center bieden Herman van Veen en Edith Leerkes (de vaste gitariste van Herman, wonend op dit landgoed) jong talent een podium om zich zo verder te kunnen ontwikkelen.

Programma
Tijdens het concert spelen Luuk Swinkels (accordeon), Sara Rütten (gitaar), duo Sarah Maas en Thomas ter Burg (cello), trio Thomas ter Burg, Levia Wijnen en Andy Zhang (piano, cello en viool), vioolkwartet Jolien Mesker, Femke Chu, Mila Stankovic en Vera Klaassen en duo Timon en Fabian Hoitsma (piano en saxofoon, foto).

Het concert begint om 11.00 uur en duurt ongeveer een uur, zonder pauze. Het vindt plaats in de Kapschuur op het landgoed.

Gratis kaarten voor het concert zijn te bestellen via de website van het Herman van Veen Arts Center.

Bereikbaarheid
Het adres is Landdgoed De Paltz 1, 3768 MZ Soest. Er is geen parkeergelegenheid bij het landgoed, maar het is wel mogelijk om mensen af te zetten bij de poort. Gratis parkeren kan op 10 minuten loopafstand kan bij het Hilton Hotel Soestduinen. Klik hier voor de looproute.


foto: Daniel Willems

Deel dit met je vrienden via: