zaterdag 10 oktober 2020

Dulcinea speelt improvisatie-theater DE VLOER OP

Op zaterdag 10 oktober speelt theatersportvereniging Dulcinea uit Eindhoven een improvisatievoorstelling De VLOER OP in de zaal van het CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. De Vloer Op-voorstelling begint om 19.30 uur.

De Vloer Op is bekend van het jarenlange tv-programma, waarbij twee of drie spelers worden aangewezen door een regisseur. Zij krijgen pas op dat moment van de regisseur een reëel thema of dilemma voorgelegd om meteen te gaan spelen. Op 10 oktober is de regie in handen van Jacques de Laat. De acteurs zoeken zelf wat kleding en/of attributen uit en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst is de ene keer zeer humoristisch, dan weer kan de improvisatie zeer treffend en emotioneel zijn . Alles kan gebeuren tijdens een avondje improviseren.

De voorstelling is geheel corona-proof. Daarom zijn er maar beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten kosten € 6,50. Reserveren en voorverkoop via eventbrite.nl. Of kijk op Dulcineaeindhoven.nl