vrijdag 18 september 2020

Expositie CKE-Academie

Eindtentoonstelling van de 4 jarige CKE-Academie

Vanaf vrijdag 18 September tot vrijdag 9 Oktober is bij CKE de eindtentoonstelling te zien van de tweede lichting van de CKE-academie. De CKE-academie is een vierjarige opleiding in de richting Tekenen & Schilderen, verdeeld in een basisopleiding (eerste en tweede jaar) en een specialisatiefase (derde en vierde jaar). Ieder deelnemer heeft zich gespecialiseerd in een onderwerp dat ge-ent is op mensbeeld, natuur of een conceptueel thema. De tweede lichting studenten zijn in 2016 gestart en exposeren nu hun eindwerk. Een prachtige expositie met zeer gevarieerd werk. Er zullen meer dan 100 werken te zien zijn van 9 amateurkunstenaars. Behalve de werken zelf is ook te zien welk denkproces (door middel van schetsen, mindmaps, etc.) voorafgegaan is aan de tot standkoming van het werk. 

De eindtentoonstelling wordt geopend op vrijdag 18 september om 14.00 uur. Daarna is deze tijdens openingsuren te bezichtigen tot vrijdag 9 oktober 2020 op de begane grond en de1e verdieping van het CKE-gebouw aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. De toegang is gratis en er is een looplijst beschikbaar bij de balie.

Deelnemers: Michel Savonije, Iris Rugers, Antoinette Ettema, Dorie Trienekens, Inge van Helvoirt, Willie van Schie-Kamps, Wendy Sengers, Binnur Kibriscikli en Rob Verhaar.

Expositie CKE-Academie Expositie CKE-Academie Expositie CKE-Academie