maandag 8 juni 2020

*geannuleerd* Prokkel: Land in zicht!

sfeervolle voorstelling met muziek en dans

Als gevolg van de maatregelen rondom het corona-virus is dit concert helaas geannuleerd.
Heeft u al een kaartje gekocht of zich aangemeld, dan ontvangt u nog nadere informatie hierover. Bewaar in ieder geval uw kaartje(s) goed!

 

Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting. Een ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Samen iets doen en zo elkaar beter leren kennen, dat is waar Prokkelen om draait. Stichting Prokkel stimuleert organisaties, bedrijven, particulieren én mensen met een verstandelijke beperking om samen iets te doen tijdens de Prokkelweek: één week in het jaar als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar.

Land in zicht!
Land in zicht is de voorstelling die CKE dit jaar brengt in de Prokkelweek. De cursusgroepen Muziekbeleving onder leiding van Karin Geelen maken er samen met publiek en vrijwilligers een sfeervolle voorstelling van vol muziek en dans. De zee, vissen, piraten... alles komt voorbij! Kom ook en geniet mee van dit muziekfeest.

Bezoekersinformatie
De voorstelling vindt plaats op maandag 8 juni om 19.00 uur in de concertzaal van CKE, einde ca. 20.30 uur. Entreekaartjes à € 3,50 zijn te bestellen via cke.nl/tickets.

Deel dit met je vrienden via: