woensdag 12 juni t/m vrijdag 5 juli 2019

Foto-expositie

creatieve prenten van oa Eindhoven, Rotterdam en Londen

Van woensdag 12 juni tot en met vrijdag 5 juli 2019 exposeren 10 leden van fotoclub Ericamera bij CKE. Het thema is ‘De Stad’. Dit thema leverde een groot aantal zeer diverse en creatieve prenten op. Veel foto’s zijn gemaakt in Eindhoven, maar er zijn ook foto’s te zien uit bijvoorbeeld Rotterdam en Londen.

Het thema ‘De Stad’ is gekozen om een zo  vrij mogelijke invulling mogelijk te maken. De leden van Ericamera laten zich namelijk door erg uiteenlopende soorten fotografie inspireren. Architectuur, straatfotografie, nachtfotografie en dubbelbeelden zijn hier enkele voorbeelden van.

Tijdens het werken aan deze expositie zijn de leden van Ericamera gecoacht door fotograaf Jan Dijkshoorn en Petra Cardinaal (Pennings Foundation).

De leden van Ericamera zijn vergevorderde amateurs. Een aantal  leden won belangrijke prijzen of werd daarvoor genomineerd. Ericamera is een bont gezelschap waar ieder op zijn eigen(wijze) manier foto's maakt. De twintig leden komen uit Eindhoven en de regio. Op de tweewekelijkse clubavonden wordt elkaars werk besproken en er worden regelmatig beroepsfotografen uitgenodigd als gastspreker.

Op deze expositie is werk te zien van Bob Alisic, Cor van Deursen, Ad Karman, Geoff Naylor, Rob Sponselee,  Peter Stas, Ben van Veelen, Marcelle van Veen, Klaas Vet en Jan Visser.

De expositie in het CKE loopt van woensdag 12 juni tot en met vrijdag 5 juli en is te bezichtigen op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 23.00 uur, op zaterdag van 8.30 - 17.00 uur. Op zaterdagavond en zondag is CKE open tijdens activiteiten. De toegang is gratis.

Afbeeldingen: werken van Ad Karman en Rob Sponselee
Foto-expositie
Deel dit met je vrienden via: