dinsdag 10 september t/m zaterdag 12 oktober 2019

EXPO: Kunst en Ko

Eindhovens vrolijkste atelier exposeert bij CKE

Op dit moment is bij CKE een kleurrijke overzichtsexpositie van galerie-atelier Kunst en Ko uit Eindhoven te zien.

Bij Kunst en Ko wordt kunst gemaakt in verschillende technieken, zoals schilderijen en objecten van keramiek, papier-maché, glas en kunststof. Nieuw zijn werkstukken met verschillende druktechnieken. In Kunst en Ko's winkel en atelier aan de Hoogstraat werken 19 kunstenaars met een verstandelijke beperking. Naast de verkoop van schilderijen en objecten is er ook een kunstuitleen voor particulieren en bedrijven.
 
Kunstenaar Koos Gruijters: 'In mijn hoofd zitten allemaal laatjes. Die zitten vol met allerlei ideeën voor mijn schilderijen en objecten, dus ik hoef zo maar een laatje open te trekken en ik kan beginnen. Als het te druk wordt in mijn hoofd, gooi ik gewoon een paar laatjes leeg.'

Bezoekersinformatie
De objecten en schilderijen zijn te bewonderen in de vitrine op de begane grond en op de eerste verdieping. De expositie is van dinsdag 10 september t/m zaterdag 12 oktober 2019 te bezichtigen op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 23.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Het CKE-gebouw bevindt zich aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Het schilderij op de foto is gemaakt door Heidi Heykants.
Deel dit met je vrienden via: