vrijdag 6 maart 2020

Café C Live! Party & Co

Waar je weekend start!

Café C Live! is het leukste vrijdagavondcafé van Eindhoven met muziek, live entertainment, drankjes en hapjes. Er is elke week iets anders te doen, van Pubquiz met livemuziek tot Top 2000 sing-a-long en van Live Party & Co tot Muziekbingo. Doe, speel en zing mee, laat je hersens kraken, wees creatief en heb plezier. Begin je weekend goed en schuif met vrienden of collega's aan in ons gezellige café!

Live Party & Co
Tijdens deze editie van Café C Live! kun je met een team meedoen aan Live Party & Co. Neurie, teken, beeld uit, rijm en improviseer erop los met je teamgenoten. Verwacht onverwachte wendingen, verschillende categorieën en veel hilariteit.

Datum
Vrijdag 6 maart van 20.00 tot ca. 23.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Entree
De toegang tot Café C Live! is gratis. Deelname aan Live Party & Co kost € 3 per persoon. Een team bestaat uit 4 tot 6 personen. Je kan je vanaf 19.30 uur inschrijven aan de balie bij de ingang.

Locatie en bereikbaarheid
Café C bevindt zich op de begane grond van het CKE-gebouw aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven, op loopafstand van het station. Voor het gebouw is een openbare, niet-bewaakte fietsenstalling. CKE heeft geen eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het gebouw gelden parkeertarieven. Kijk op prettigparkeren.nl voor een parkeeradvies.

Deel dit met je vrienden via: