vrijdag 17 april 2020

Café C Live! Muziekbingo

Waar je weekend start!

Café C Live! is het leukste vrijdagavondcafé van Eindhoven met muziek, live entertainment, drankjes en hapjes. Er is elke week iets anders te doen, van Pubquiz met livemuziek tot Top 2000 sing-a-long en van Live Party & Co tot Muziekbingo. Doe, speel en zing mee, laat je hersens kraken, wees creatief en heb plezier. Begin je weekend goed en schuif met vrienden of collega's aan in ons gezellige café!

Muziekbingo
Tijdens deze editie van Café C Live! kun je meedoen aan een hilarische muziekbingo, geleid door niemand minder dan Tiny Tupperware. Hoe meer nummers er vallen, hoe meer de spanning stijgt. Ga jij er vandoor met één van de prijzen of wordt het een valse bingo...?

Datum
Vrijdag 17 april van 20.00 tot ca. 23.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Entree
De toegang tot Café C Live! is gratis. Deelname aan de Muziekbingo kost € 3 per persoon. Je kan je vanaf 19.30 uur inschrijven aan de balie bij de ingang.

Locatie en bereikbaarheid
Café C bevindt zich op de begane grond van het CKE-gebouw aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven, op loopafstand van het station. Voor het gebouw is een openbare, niet-bewaakte fietsenstalling. CKE heeft geen eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het gebouw gelden parkeertarieven. Kijk op prettigparkeren.nl voor een parkeeradvies.

Deel dit met je vrienden via: