zaterdag 29 september 2018

Saturnoon Music Café

Muziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een bijzonder muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café.

Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Tijdens deze eerste editie van het nieuwe seizoen staat het volgende op het programma:

  • Om 16.00 uur beginnen we met diverse getalenteerde leerlingen van het Van Maerlant Lyceum uit Eindhoven. Sommige van deze leerlingen zullen hun allereerste stappen zetten op het podium. Bij deze primeurs wil je natuurlijk aanwezig zijn.
  • Om 17.00 uur is de 6-koppige band Dear Ernest aan de beurt, met een naam gebaseerd op Ernest Hemingway. Ze spelen bluesrock met wat uitschieters naar iets stevigere rock.
  • Om 18.00 uur klimt The Young Radicals het podium op, om deze eerste editie spectaculair af te sluiten. The Young Radicals bestaat uit vijf leden in de leeftijd van 14 tot 17 jaar. Ze spelen spelen voornamelijk bekende rock- en popnummers, waaronder Smells like teen spirit, Narcotic en Sorry, maar natuurlijk brengen ze die op hun eigen manier.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Het programma duurt van 16.00 uur tot 19.00 uur. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Optreden?
Wil jij zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl


foto: José Monhemius

Deel dit met je vrienden via: