zaterdag 1 december 2018

Help Portrait Eindhoven 2018

CKE steunt fotoshootproject voor de minder bedeelden in onze samenleving

Help Portrait is een wereldwijde organisatie die zich jaarlijks, in de donkere dagen voor kerst, inzet om de minder bedeelden in onze samenleving een portret te geven. De fotoshoot van de Eindhovense editie vindt voor de tweede keer bij CKE plaats. Deelnemers - zowel bezoekers als vrijwilligers en sponsors - kunnen zich hiervoor aanmelden.

Waarom Help Portrait?
Iedereen verdient een steuntje in de rug, vindt het team achter Help Portrait. Daarom staat deze groep vrijwilligers klaar voor mensen met een uitkering, in de bijstand, in de jeugd- of ouderenzorg, leden van de voedselbank, mensen onder bewindvoering enz. om hun een professionele fotoshoot te geven. De gasten worden in het zonnetje gezet, zodat ze met een onvergetelijke ervaring, een glimlach op het gezicht en uiteraard een foto naar huis gaan. Help Portrait wordt jaarlijks, wereldwijd op één dag in het jaar georganiseerd. Dit jaar is dat op zaterdag 1 december.

Wat gebeurt er die dag?
De gasten worden vanaf 11.00 uur ontvangen in de foyer op de eerste etage van het CKE-gebouw aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. De laatste fotoshoot is om 15.30 uur. Er zijn visagistes en haarstylistes aanwezig om, indien gewenst, make-up en haar te verzorgen.

Diverse fotografen en andere vrijwilligers staan ter beschikking om van de deelnemers een mooie foto te maken. Dat gebeurt op de tweede en derde verdieping. Het is mogelijk om alleen of samen (bijvoorbeeld als gezin) op de foto te gaan. Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve hulphonden.

Doet u mee? Dan kiest u samen met de fotograaf één portret uit. Deze wordt nabewerkt door de fotograaf en door Help Portrait geprint op A4-fotopapier. U krijgt de foto meteen mee naar huis. Mooi ter herinnering of als cadeau voor uw naasten! Groepen vanaf vijf personen ontvangen twee foto’s. Dat mogen twee dezelfde foto’s zijn of twee verschillende. Omwille van privacy worden foto's niet gepubliceerd, tenzij daarvoor door de deelnemer(s) expliciet toestemming is gegeven.

Aanmelden als bezoeker
Wilt u op zaterdag 1 december graag een mooie portretfoto laten maken? Meld u dan aan via de website help-portrait-eindhoven.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen en hoe laat u wilt komen.

Aanmelden als vrijwilliger of sponsor
Via help-portrait-eindhoven.nl kunt u zich aanmelden als vrijwilliger (fotograaf, visagist/haarstylist, gastvrouw/-heer) of sponsor. Neem bij vragen contact op met Saskia Vossen via info@help-portrait-eindhoven.nl.

Deel dit met je vrienden via: