zaterdag 23 februari 2019

Saturnoon Music Café

Muziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een bijzonder muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café.

Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en omvat de volgende optredens:

Mind the Gap is een band waar jong en oud elkaar ontmoeten om samen muziek te maken. Blues en ballads van de jaren '70 tot nu. Ondanks het grote ‘gap’ qua leeftijd, bestaat onder de bandleden de overeenkomstige liefde voor muziek en een bepaald muziekgenre. Gevoelige nummers van Amanda Marshall tot stevige bluesrock van Robben Ford en van vrolijke countryrock van Bonnie Raitt tot nederrock van Herman Brood. In een gevarieerde muziekmix neemt deze band je mee naar de tijd van nu en toen.

Hero at Play: zangleerlingen van CKE-docent Anne Stockman krijgen de gelegenheid om hun repertoire ten gehore te brengen, begeleid door niemand minder dan een heuse docentenband van CKE. Deze gelegenheidsformatie bestaat uit Koen van den Broek (drums), Erik Rooseboom (bas), Joska Ligtenberg (gitaar) en Arno Aerts (toetsen) en moet je gezien en gehoord hebben.

Een warme mezzosopraan, een lopende en swingende bas en een gevoelige gitaar. Wat wil een mens nog meer? Voilà: The Mellowtones! Dit jazztrio uit de regio Eindhoven speelt jazzstandards voor de fun en dat doen ze niet onverdienstelijk. Covers geïnspireerd op muzikanten als Dianne Reeves, Fay Claassen, Sophie Milman en Diana Krall passeren de revue. Vocale jazz in een kleine bezetting, lekker easy en mellow.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Optreden?
Wil jij zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl


foto: José Monhemius

Deel dit met je vrienden via: