zaterdag 27 oktober 2018

Saturnoon Music Café

Muziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een bijzonder muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café.

Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en omvat de volgende optredens:

We beginnen met het talent van de toekomst. Jonge leerlingen van gitaardocent Anneloes van Hout verzorgen een indrukwekkend samenspel. Daarna brengen talenten van het van Maerlant Lyceum enkele zeer bekende covers ten gehore.

Langzaam maar zeker loopt de leeftijd en ook de ervaring op en komt No Keys het podium op. Deze band bestaat sinds 2016 en is na enkele wisselingen nu helemaal compleet. Ze spelen een leuke mix van pop, rock en punk zoals Pink, Paramore, Anouk, Kings of Leon, The Cranberries, Blondie en meer.

Tijd voor wat rust in de tent: Denise Huls zingt samen met gitarist Jasper de Moor eigentijdse covers uit de Top 40. Nummers die het jeugdige publiek bekend in de oren klinken, maar ook oude pareltjes van bijvoorbeeld Elvis Presley worden op Denises eigen manier vertolkt.

We sluiten Saturnoon Music Café af met Quirky. Deze band speelt covers van onder meer Otis Redding, Sam & Dave, Wilson Pickett, Talking Heads, America, Herman Brood, The Scene maar ook Ramses Shaffy staat op het repertoire.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Optreden?
Wil jij zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl

foto: José Monhemius

Deel dit met je vrienden via: