donderdag 26 juli 2018

De Kiekfebriek: Zeche Zollern

voor modelfotografen en liefhebbers van urbexfotografie en industrieel erfgoed

Onder de noemer ‘De Kiekfebriek’ organiseert CKE-docent Roberto Bogers een aantal fotouitjes tijdens de vakantieperiode. Geen workshops of cursussen, maar gewoon gezellig met een aantal fotografen op stap naar leuke en interessante fotolocaties.

Algemene informatie over De Kiekfebriek
Wat je daar doet is helemaal aan jezelf; als je (indien van toepassing) met een betaalde rondleiding mee wilt, een model wilt meebrengen voor een portretsessie of helemaal in je eentje op onderzoek uit wilt gaan, dan kan dat. En als je het meer voor de gezelligheid doet en gewoon samen met een aantal medefotografen wilt fotograferen, dan kan dat ook.

We carpoolen vanaf CKE en delen de benzine- en parkeerkosten. De enige andere kosten die er bij kunnen komen zijn entreekosten, en (als je daar voor kiest) kosten voor rondleidingen of museumbezoek.

De uitjes gaan door bij minstens één volle auto en een goede weersverwachting. Geef je tijdig op, des te eerder kunnen we bevestigen of de trip doorgaat!

Begeleiding: docent Roberto Bogers
Opgeven kan via roberto.bogers@cke.nl

Met deze keer als bestemming: Zeche Zollern
Een kolenmijn in Jugendstil: dit complex valt onder Duits industrieel erfgoed en is erg geliefd onder fotografen. Je kunt vrij rondlopen, maar tegen meerprijs ook een rondleiding of museumbezoek boeken. Interessant voor liefhebbers van urbexfotografie, geïnteresseerden in industrieel erfgoed en modelfotografen die mooie locaties zoeken.

Aanvullende informatie:

  • Dit fototripje heeft als bestemming Zeche Zollern in Dortmund, Duitsland.
  • We vertrekken donderdag 26 juli gezamenlijk vanuit CKE om 9.00 uur, de locatie is geopend tot 18.00 uur.
  • Entree: €4,00.
  • De locatie ligt ± 125 km verderop, wat ongeveer anderhalf uur rijden is.
  • Klik hier voor meer informatie over Zeche Zollern.

 

Deel dit met je vrienden via: