woensdag 8 augustus 2018

De Kiekfebriek: Abdij van Villers

voor liefhebbers van cultureel erfgoed en/of modelfotografie

Onder de noemer ‘De Kiekfebriek’ organiseert CKE-docent Roberto Bogers een aantal fotouitjes tijdens de vakantieperiode. Geen workshops of cursussen, maar gewoon gezellig met een aantal fotografen op stap naar leuke en interessante fotolocaties.

Algemene informatie over De Kiekfebriek
Wat je daar doet is helemaal aan jezelf; als je (indien van toepassing) met een betaalde rondleiding mee wilt, een model wilt meebrengen voor een portretsessie of helemaal in je eentje op onderzoek uit wilt gaan, dan kan dat. En als je het meer voor de gezelligheid doet en gewoon samen met een aantal medefotografen wilt fotograferen, dan kan dat ook.

We carpoolen vanaf CKE en delen de benzine- en parkeerkosten. De enige andere kosten die er bij kunnen komen zijn entreekosten, en (als je daar voor kiest) kosten voor rondleidingen of museumbezoek.

De uitjes gaan door bij minstens één volle auto en een goede weersverwachting. Geef je tijdig op, des te eerder kunnen we bevestigen of de trip doorgaat!

Begeleiding: docent Roberto Bogers
Opgeven kan via roberto.bogers@cke.nl

Met deze keer als bestemming: Abdij van Villers
Een zeer fotogenieke abdijruïne van acht eeuwen oud, iets onder Brussel. De ruïnes en bijbehorende tuinen bevinden zich op een enorm terrein van 15 hectare. Rondleidingen zijn tegen meerprijs te boeken, maar ook zonder rondleiding is er genoeg te ontdekken en te fotograferen. Mooie locatie voor liefhebbers van cultureel erfgoed en/of modelfotografie.

Aanvullende informatie:

  • Dit fototripje heeft als bestemming de Abdij van Villers, in Villers-la-Ville in België.
  • We vertrekken gezamenlijk vanuit CKE om 9.00 uur, de locatie is geopend tot 18.00 uur.
  • Entree: € 8,00, parkeren is gratis.
  • De abdij ligt ± 170 km verderop, wat ongeveer 1 uur en drie kwartier rijden is.
  • Er is zowel een picknickplaats, als een restaurant.
  • Klik hier voor meer informatie over de Abdij van Villers.
Deel dit met je vrienden via: