zondag 1 juli 2018

Familieconcert Symfonieorkest Eindhoven

'De Grote Viersnarige Reus' m.m.v. Strijkorkest040 en dansers van CKE

Op zondag 1 juli kun je tijdens het Familieconcert van Symfonieorkest Eindhoven in het Auditorium van de TU/e genieten van een muzikaal verhaal voor de hele familie.

Sofie is een meisje met veel fantasie. Ze woont in een weeshuis, waar ze geen vriendinnen heeft. Als ze in haar kamer een reus ziet staan – jazeker, een Grote Vriendelijke – pakt ze haar spullen en gaat met hem mee. Oei, denk je nu. Maar Reuzenland is prachtig, met mooie kastelen en bergen van goud! Alleen, de reuzen moet je niet wakker maken. Want dan...

Diederick Ensink en Walter de Kok schreven het verhaal, spelen en zingen in deze voorstelling. Het Symfonieorkest Eindhoven staat tijdens dit muziektheater onder leiding van dirigent Sander Vredenborg.

Bijdrage CKE
Dansers onder leiding van Odile Wyers laten een speciaal voor deze voorstelling gemaakte choreografie zien. Ook Strijkorkest040 onder leiding van Edith Blog doet weer mee aan het jaarlijkse familieconcert. Na afloop van de voorstelling mogen alle kinderen muziekinstrumenten uitproberen, met hulp van orkestleden en muziekdocenten van CKE.

De voorstelling is vrij toegankelijk in het Auditorium van de TU/e. Aanvang 11.00 uur.

Deel dit met je vrienden via: