zondag 27 mei 2018

Fête de la Nature

optredens en andere activiteiten in de groene omgeving van 't Wasven

Groendomein Wasven en CKE organiseren op zondag 27 mei het Fête de la Nature. Dit is een gratis en open natuurfestival dat in hetzelfde weekend op locaties door het hele land plaatsvindt. Dit jaar dus voor het eerst in Eindhoven!

Het feest van de natuur wordt gevierd met diverse optredens van (amateur)kunstenaars op vier podia in de sfeervolle groene omgeving van ’t Wasven. Luister naar muziek of kijk naar voorstellingen tussen de appelbomen onder het genot van biologische hapjes en drankjes.

Op het programma onder meer Internationale Dans Eindhoven, Wereldliederenkoor Umoja, Mannenakkoord, Eindhovens Muziekcollectief, Eindhovens Jeugdkoor, Jazzal, Bruce World Music, Thistle Club of Scottish Country Dancing, Kamerkoor Tourdion, Donjo, Het Salon, Burning Blood Ensemble, Nick Pilmeijer, filmclub Lumière, Een zwerm koeien, Metisse percussie, de stadsdichter, Micapequena schilderkunst en Wereldboom. Wijzigingen voorbehouden.

Daarnaast op Fête de la Nature: het Maak Het Mee Podium, expo’s, demonstraties, workshops en kinderactiviteiten. Kom en vier de natuur!

Bezoekersinformatie
Fête de la Nature is gratis toegankelijk en vindt plaats op zondag 27 mei 2018 van 13.00 tot 17.00 uur. Groendomein Wasven bevindt zich aan de Celebeslaan 30 in Eindhoven. De parkeergelegenheid is beperkt. Omdat Fête de la Nature een duurzaam festival is, vragen wij u om indien mogelijk te voet, op de fiets of met het OV te komen.

wasven.nl
fetedelanature.nl

Deel dit met je vrienden via: