dinsdag 6 februari 2018

Proefles muziek voor de jongsten

in de bibliotheek

Baby’s zien genieten van muziek is een lust voor het oog. Hoe ze aandachtig naar een liedje luisteren of kraaien van plezier bij een rustig rijmspelletje op de knie. In de lessen muziek voor de jongsten leg je een mooie basis voor een goede muzikale ontwikkeling van je kindje, wat ook goed is voor de hersenen!

Als ouder of verzorger doe je zelf actief mee aan de cursus en ook thuis zingen jullie liedjes en doe je muziekspelletjes. Belangrijk in deze opzet is dat je samen met je kind bezig bent met muziek. Veel plezier en een heerlijk geluid zijn het resultaat.

Op dinsdag 6 februari geeft Marie-José Robben gratis proeflessen in de bibliotheek aan de Emmasingel 22 in Eindhoven (De Witte Dame). Deze proefles is voor ouders/begeleiders met hun kindje van 4 maanden tot en met 3 jaar. Wil je daarna meer? Dan kan je inschrijven voor de volledige cursus bij CKE.

De proeflessen zijn in 3 rondes:
10.00 - 10.45 uur
11.00 - 11.45 uur
12.00 - 12.45 uur

Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen. Reserveer voor zowel jezelf als voor je kind een gratis ticket via de website van de bibliotheek.

Deel dit met je vrienden via: