zaterdag 14 april 2018

Saturnoon Music Café

muziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een bijzonder muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café.

Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en omvat de volgende optredens:

White Road bestaat uit Mashiro van Dal en Luyang Busser. Een unieke combinatie met piano en cajun. Ze brengen covers die onder het genre Hybrid-Instrumental vallen.

Daarna beklimmen De vrienden van Tjeu het podium. 'n Kei goei nieuwetijds Brabantstalig bandje met een aanstekelijke verzameling van balkanstampers, country, Afrikaanse highlife en motownsoul. Klinkt alsof Tom Waits, Paul Simon, Johnny Cash en Lou Reed aan een keukentafel in de Weebosch zijn gaan jammen met Gerard van Maasakkers. Gebracht met gevoel voor theater en sfeer. De vier muzikanten deden veel ervaring op in andere bands en speelden met vorige acts op festivals en podia als Lowlands, Oerol, Paaspop en vele cafés in Brabant. Hun nummer Brabants Gevül is eind 2010 door Omroep Brabant gebruikt als naamgever en tune van het programma Das dè Gevoel. Een band waar je naar gaat luisteren met een goeie trappist, maar die je evengoed laat swingen.

De enthousiaste bigband Groove Connexion van CKE, onder de bezielende leiding van Danny Cuypers, sluit de middag jazzy af.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Optreden?
Zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Dat kan! Neem contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nl of 040-2163263.


foto: José Monhemius

Deel dit met je vrienden via: