zaterdag 13 januari 2018

Saturnoon Music Café

muziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een bijzonder muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café.

Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en omvat de volgende optredens:

Sam Times (Sam de Laat) is nog niet zo lang geleden begonnen met het schrijven van eigen nummers en dat doet hij met veel passie. Sam zet zijn gevoel op papier en geeft het publiek via zijn muziek een inkijkje in zijn leven.

Jee & Vee & is een duo van muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots hebben verdiend. In tegenstelling tot veel andere singer-songwriters kiest dit tweetal niet voor eigen werk, maar voor een repertoire van voornamelijk covers van roots- en americanamuziek, afgewisseld met een mix van blues- en popnummers uit de 60's en 70's. Bijvoorbeeld van de Rolling Stones, Elvis, Creedance Clearwater Revival, maar ook obscure rootsmuziek van Blaze Foley, Townes van Zandt, Rod McKuen, Guy Clark, JW Roy, Stephen Bruton en vele anderen. Jee & Vee brengt deze muziek op een geheel eigen, kenmerkende wijze. Rootsmuziek met een randje. Jee & Vee & bestaat uit Eugene Jonkergouw (gitaar, mondharmonica en zang) en Ad Voets (gitaar, zang en percussie).

What The Heck is de derde en laatste band van deze editie van Saturnoon Music Café. Het repertoire bestaat uit covers van Neil Young, The Kinks, Black Sabbath, Deep Purple en Pink Floyd, maar ook Nederlandse popmuziek zoals De Dijk en Van Dik Hout.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Optreden?
Zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Dat kan! Neem contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nl of 040-2163263.


foto: José Monhemius

Deel dit met je vrienden via: