zondag 26 november 2017

Werkplaatsendag Kunstbende

DJ, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater

Zondag 26 november organiseert Kunstbende Noord-Brabant de WERKPLAATSENDAG voor de categorieën DJ, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater bij CKE.

THEATER
Theatercoach Tamar Blom verzorgt de werkplaats theater namens het Zuidelijk Toneel. Tamar studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten / Amsterdam University of the Arts en is o.a. maker bij theatergezelschap Wild Vlees - Proud Flesh. Hij werkt theatraal vanuit fysiek; soms met taal maar vooral heel beeldend.

Laat je door hem verrassen en doe mee aan de workshop THEATER tijdens de Werkplaatsendag

FILM
Doorloop in één dag het hele proces van het maken van een korte film. Dat begint bij een concept en stopt bij de montage. Met de werkplaats film krijg je hiervoor de kans. Dus wil jij kennis maken met het vak van regisseur, cameraman, actrice, editor… Meld je dan nu aan!

Able produceert video voor TV en online media. Het team bestaat uit Ruud de Pinth (eigenaar / producent), Rianne Roelofs (producer) en Vince van der Pol (cameraman). Alle drie zijn ze aanwezig de 26e!

TAAL
Samen met Watershed we present: TAAL-coach Suzanne Wouda. Suzanne zal alle taalliefhebbers onderdompelen in de wereld van de letters. Laat je inspireren en verrassen bij de Werkplaats TAAL.

DJ
Wil jij alle ins & outs leren als DJ? Dat kan! Samen met Rugged kan jij achter de draaitafels. Zij zullen verschillende elementen behandelen; van tracks in- en uitmixen tot beatmatchen, effecten en scratches. Zit jij vol met creativiteit, doorzettingsvermogen en muzikaliteit en wil jij nieuwe dingen leren? Meld je dan aan voor de Werkplaats DJ!

MUZIEK
Anne Stockman heeft de opleiding zang lichte muziek en docentmuziek afgerond aan het conservatorium te Tilburg. Na haar opleiding is ze zangles gaan geven bij CKE in Eindhoven. Naast het lesgeven is Anne sing a songwriter en treedt ze regelmatig op. In 2012 heeft ze haar eigen Jazz quartet gevormd waarbij ze voornamelijk haar eigen composities spelen. Ze speelden o.a. bij Jazz in Duketown, Jazzfestival Gemmenich en Scheldejazz 2014. Sinds 2013 is ze actief aan het schrijven en arrangeren met haar loop station. Ze heeft jaren lang gezongen in vocalgroups zoals “het Fontys Jazzchoir” en “MicSing” en kon haar passie voor meerstemmig zingen ook kwijt in de loop station. Meer informatie: www.annestockman.com

In de workshop zal Anne eerst wat vertellen en laten zien over wat je als songwriter met een loop station kan. Vervolgens gaan we als groep wat experimenteren met de loop station en ga je vervolgens in groepjes zelf schrijven met een gerichte opdracht om het uiteindelijk aan elkaar te laten horen. Door samen te schrijven leer je van elkaar en krijg je nieuwe ideeën. Neem als je een instrument speelt deze vooral mee (piano is aanwezig). Enige zangervaring is wenselijk.Informatie
Deelname is gratis en voor iedereen tussen de 13 en 18 jaar. Aanvang 13.00 uur. Meedoen of wil je meer informatie? Stuur een appje naar 06-29155427 of een mailtje naar info@kunstbendebrabant.nl.

Deel dit met je vrienden via: