zaterdag 13 mei 2017

Voorronde Solo's in Zuid

Wie houdt de beste monoloog van 2017?

De beste monoloog van heel Brabant én Zeeland. Daar gaat het allemaal om in de monologenwedstrijd Solo’s in Zuid.

Ben je een amateurtoneelspeler van 13 jaar of ouder? Dan kun je meedoen met deze wedstrijd! Schrijf je in via solosinzuid.com en wie weet win jij de hoofdprijs, eeuwige roem en een groots applaus!

Voorronde bij CKE
De uitdaging is om een ijzersterk monoloog neer te zetten van maximaal 10 minuten. Zelfgeschreven of uit een bestaand toneelstuk of boek. De jury stelt originaliteit in vormgeving op prijs. Je voert de monoloog op tijdens de regionale voorronde op zaterdag 13 mei om 19.00 uur bij CKE aan de Stratumsedijk 22 in Eindhoven. Naast de voorronde in Eindhoven zijn er ook voorrondes in Breda (21 april), Goes (11 mei) en Tilburg (13 mei).

Gratis workshop
Als je je aanmeldt voor de voorronde in Eindhoven, word je uitgenodigd voor een workshop op donderdag 11 mei (tussen 18.30 en 21.45 uur). Hier krijg je tips en aanwijzingen over jouw monoloog waarmee je je voordeel kunt doen in de voorronde. Deelname is gratis en natuurlijk vrijblijvend.



Finale
Van elke voorronde gaan de beste monologen door naar de finale. Deze is op maandag 22 mei en vindt plaats bij Factorium Podiumkunsten in Tilburg. De winnaar van Solo’s in Zuid 2017 wint een theatercursus naar keuze bij een van de deelnemende centra voor de kunsten of een goed gevulde PODIUM Cadeaukaart.

Jury
De jury bestaat bij zowel de voorrondes als finale uit mensen uit het theatervak. Zij letten onder andere op originaliteit, hoe goed de tekst in elkaar zit en of de monoloog goed wordt uitgedragen.

Links
Informatie & inschrijven: www.solosinzuid.com en via CKE (voor de machtiging van het inschrijfgeld à € 7,50)
Solo's in Zuid op Facebook en Twitter #solosinzuid

Foto: Liz Abels, winnares Solo’s in Zuid (foto: William van der Voort)

Deel dit met je vrienden via: