zaterdag 8 april 2017

Open dag in Blixembosch

CKE als spilpartner vertegenwoordigd op open dag De Boschuil

In Blixembosch is CKE naast basisschool De Boschuil en Korein partner in het spilcentrum. Binnen die samenwerking richten wij ons op de brede ontwikkeling van kinderen met als motto ‘Wijs de wereld in’. Spilcentrum Blixembosch heeftt een breed aanbod van binnen- en naschoolse activiteiten. Opvang, onderwijs, kunst en cultuur komen er samen.

De dependance van CKE in Blixembosch is intussen al heel wat jaren te vinden in De Boschuil aan de Kiplinglaan. Zo geven we mensen in de wijk de mogelijkheid om kunstzinnige lessen dicht bij huis te volgen en dat is wel zo praktisch.

Open dag
Tijdens de open dag van De Boschuil op zaterdag 8 april van 10.00 tot 13.00 uur zijn diverse musicalgroepen van CKE te bewonderen. Daarnaast zijn er workshops dans voor peuters, kleuters en kinderen, kun je muziekinstrumenten uitproberen (o.a. dwarsfluit, gitaar en blokfluit), laten we zien wat CKE binnen schooltijd doet op De Boschuil en kun je meedoen aan een schilderworkshop. Natuurlijk zorgen we ook voor leuke muzikale optredens.

We hopen veel mensen uit de wijk te ontmoeten die dag!

Deel dit met je vrienden via: