zaterdag 24 juni 2017

Richard III

jongerentheatervoorstelling

Heb je een kaartje voor de zondagvoorstelling van Richard III gekocht, dan kan het zijn dat je bovenaan je ticket 'zondag 25 juni 20.00 uur' ziet staan. De begintijd is echter 19.00 uur zoals is aangegeven op de website en in de online ticketshop. Sorry voor de eventueel ontstane verwarring.

Richard III (The Tragedy of Richard the Third) is een omstreeks 1595 geschreven, historiestuk van William Shakespeare. Het gaat over het corrupte, sadistische leven van Richard III van Engeland die na de troonsbestijging van zijn oudere broer Edward alles in het werk stelt om de koningskroon voor zichzelf op te eisen. Hij is daarbij nietsontziend. Hoewel mismaakt van geest en lichaam is hij in staat tot sluwe politieke manipulaties, genietend van zijn eigen kwaadaardigheid. Zijn moeder ziet dit alles met lede ogen aan.

Buiten corruptie, moord en doodslag gaat het stuk vooral over trouw, moederliefde en de goede kijker vindt veel hedendaagse politiek terug in het leven van Richard III. De theatervoorstelling wordt gespeeld door jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.

Spel: Juul Alons, Luuk van den Boomen, Kasper de Bruijn, Luna van Diepen, Amber Gijsberts, Fleur van den Heuvel, Danique van den Reek, Sam van Roosmalen, Wout van Veenendaal, Joep Wiegersma en Sep Wittenbols.

Regie: John Heijligers
Productieleiding: Coraline Demos

Kostuums: Emeliet Grond
Decor: Kees de Kanter

Speeldata
Zaterdag 24 juni 2017 om 19.00 uur
Zondag 25 juni 2017 om 19.00 uur

Locatie
CKE theaterzaal, Stratumsedijk 22, Eindhoven

Tickets
Tickets kosten € 10 incl. servicekosten.
 

Deel dit met je vrienden via: