zaterdag 28 januari 2017

Imola Masterclasses: Igor Roma

pianomasterclass i.s.m. de Accademia Pianistica in Imola, Italiƫ

Met de masterclass van pianist Igor Roma trapt CKE op 28 en 29 januari onder de noemer Imola Masterclasses Eindhoven een serie van vijf pianomasterclasses af. De masterclasses vinden in de loop van 2017 plaats en worden gegeven door gerenommeerde docenten van de Accademia Pianistica in Imola, Italië. Naast Igor Roma komen ook Roberto Giordano, Andrè Gallo, Alessandro Marino en Ingrid Fliter een weekend naar Nederland om masterclasses te geven.

Voor wie?
Het doel van de masterclasses is om studenten en afgestudeerden van conservatoria en gevorderde amateurs kennis te laten maken met de wereldberoemde pianoschool uit Imola. Vele winnaars van internationale pianoconcoursen genoten hun opleiding in Imola, onder wie ook de in Nederland bekende pianisten Igor Roma en Enrico Pace.

De masterclass van Igor Roma wordt op zaterdag 28 en zondag 29 januari gehouden in de concertzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 en start beide dagen om 11.00 uur. Tijdens de masterclass wordt gespeeld op de - ook uit Italië afkomstige - Fazioli concertvleugel, door kenners ook wel de Ferrari onder de vleugels genoemd.

Actieve deelname
Voor elke masterclass is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor actieve deelnemers. Klik hier voor meer informatie daarover en om in te schrijven.

Masterclass bijwonen
Daarnaast is het mogelijk om de masterclasses bij te wonen. Leerzaam voor elke pianist en boeiend voor iedere liefhebber van pianomuziek. Een bezoekersticket kost € 30 per dag of € 50 voor het hele weekend (excl. € 1 servicekosten per ticket). Bestel hieronder uw ticket(s):
 

Deel dit met je vrienden via: