zondag 11 december 2016

Urban Trail bij CKE

locatie Stratumsedijk op parcours eerste editie Eindhoven Urban Trail


Op zondagochtend 11 december is Eindhoven hét decor van de allereerste Eindhoven Urban Trail. Bij het concept van de Urban Trail draait het om de unieke ervaring van het stedelijke parcours van ongeveer 10 km. Er is geen wedstrijdelement en daarom ook geen wedstrijduitslag. Het is laagdrempelig met focus op beleving van de stedelijke omgeving.

CKE geeft route een kunstzinnig accent
Er ligt een parcours dat de lopers leidt langs, of zelfs door, unieke stedelijke locaties, gebouwen en monumenten. CKE is met het gebouw aan de Stratumsedijk 22 (oude Sportfondsen- of Dommelbad) onderdeel van het parcours.

En CKE zou CKE niet zijn als we daar geen creatieve, kunstzinnige twist aan zouden geven. We verklappen nog niet te veel, maar we willen de deelnemers muziek laten maken én al lopend mee laten werken aan een 'organisch kunstwerk'. Cursisten fotografie maken foto's en we gaan ook filmen. Benieuwd? Je bent van harte welkom om te komen kijken en de lopers aan te moedigen.

Na de finish is er een ontbijt samen met alle lopers op het 18 Septemberplein. We wensen alle deelnemers veel succes en plezier!

Deel dit met je vrienden via: