donderdag 29 juni 2017

Musical Lang en gelukkig

voorstelling gespeeld door jongeren in het Parktheater

In deze musicalproductie nemen jongeren van 14 tot 18 jaar je mee in een verwarrend hysterisch sprookje. Geschikt voor iedereen die kan lachen.

Er was eens, heel, heel lang geleden in een land hier ver vandaan, een bos waar het in sprookjesboeken altijd over gaat. En in dat bos woonde een meisje dat altijd een rood kapje droeg. Daarom noemde iedereen haar Assepoester. Ze had een stiefmoeder zo groot als een duim en was op zoek naar haar wolf op het witte paard. Iedereen in dat land, jong of oud, kikker of een prins, leefde er lang en gelukkig!

Cast: Sem Abelskamp, Sjoerd Eltink, Lotte Hendrickx, Olivia Hesdahl, Danique Hoeijmans, Luna Hoens, Joëlle Jochems, Yrsa Machelessen, Mel Mennings, Mira Mennings, Puck van Nieuwland, Merel Pikkemaat, Lisanne Pol, Zowy Smit, Peter Soulard, Matthijs Vader, Tara Zagorac en Mayke van de Zanden

Regie: Anne Simkens
Zang: Patricia Smulders
Choreografie en productieleiding: Coraline Demos

Kostuums: Emeliet Grond
Decor: Paul van den Bemt
Foto: Roberto Bogers

Speeldata: donderdag 29 en vrijdag 30 juni 2017 om 20.30 uur

Locatie: Parktheater (Philipszaal) - Elzentlaan 50, Eindhoven

Entreeprijzen

  • Early bird: de eerste 200 kaarten zijn € 13,50 incl. pauzeconsumptie en excl. reserveringskosten. Geldig t/m 31 maart 2017 of zolang de voorraad strekt.
  • Prijs regulier: € 15 incl. pauzeconsumptie en excl. reserveringskosten.
  • Groepkorting: bestel 4 kaarten tegelijk en betaal € 54 in plaats van € 60 incl. pauzeconsumptie en excl. reserveringskosten.

Kaartverkoop →  parktheater.nl

Deel dit met je vrienden via: