zondag 15 januari 2017

Café-C januari

singer-songwriters, (big)bands, koren & free bites

Elke derde zondag van de maand presenteert CKE samen met Centrum voor Pop en Jazz een gevarieerd muzikaal programma in de Oude Rechtbank.

We bieden bandjes, singer-songwriters, koren en bigbands uit Eindhoven en omgeving een podium waar zij zich kunnen presenteren aan publiek. Laat je als bezoeker verrassen door bijzondere optredens en geniet van een lekker drankje in een relaxte sfeer. Ideaal voor de zondagmiddag!

Programma
Om 15.00 uur start Café-C met de stemvormingsgroep van CKE onder begeleiding van Anne Stockman. Deze groep tieners brengt enkele bekende popliedjes en meerstemmige nummers. Daarna is het de beurt aan de demogroep van CKE, ook begeleid door Anne. In deze zanggroep ligt de lat wat hoger: de gedreven en getalenteerde individuen brengen vierstemmig vocaal gearrangeerde nummers.

Daarna hoor je hoe prachtig CKE's bigband Groove Connexion klinkt in de brasserie van de Oude Rechtbank. Groove Connexion wordt geleid door Danny Cuypers en speelt jazz, latin, funk en pop.

Het laatste uur is voor One Hoop. Deze band onder muzikale leiding van Rinus Raaijmakers bestaat uit een zangeres, twee saxofonisten, een gitarist, pianist, bassist en natuurlijk een drummer. One Hoop speelt heerlijk lichte jazz met een vleugje pop!

Free bites
De chef van de Oude Rechtbank zorgt elke editie voor bites in de vorm van lekkere gerechtjes. Gratis voor alle bezoekers.

Café-C duurt van 15.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in de Oude Rechtbank, Stratumseind 32 in Eindhoven. Gratis entree.

Ook op het podium?
Heb je interesse om op te treden in Café-C? Neem dan contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nl of 040-2163263.

Overige edities in dit seizoen: 19/2, 19/3, 16/4 (paaseditie), 21/5 en 18/6 (BBQ-editie, afsluiting seizoen).

Deel dit met je vrienden via: